Om klubben

Singelgatan Raceway Malmö= SRM, är en Slotcar Club som kör racing i skala 1/24, 1/27 samt 1/32.

Slotracing ( eller bilbana på svenska ) har sina anor i 60-talet. Många av våra medlemmar är ”återfallsförbrytare” som hade en liten hemmabana i pojkrummet under sin uppväxt. Denna hobby har vi i dag tagit upp till klubbnivå och utövar tillsammans.

Vår lokal är på ca 180 kvm och här har vi byggt upp 3st olika banor med totalt 14st spår, man kan alltså vara 14st som kör samtidigt. Varje bana har sin egen karaktär avseende längd, tempo och hastighet. Klubbens vision är att kunna erbjuda alla utövare en maximal upplevelse oavsett vilken skala, biltyp eller nivå man vill köra på.

Klubbens medlemmar, ca 20st, spänner mellan 10-66 år och är en blandning av hobbymänniskor till några som tävlar seriöst i serier och olika cup sammanhang.

Vi har öppet för klubbkörning varje torsdag mellan 17.00-20.00

Varmt välkomna till SRM!